background scribble

Investeer mee in het nieuwe Badhuis

draag bij aan de ultieme creatieve broedplaats van Middelburg

Stichting Badhuis Middelburg wil een eigen pand kopen. Als we dat doen, betekent dat o.a. onafhankelijkheid van ongunstige huurontwikkelingen, ruimte voor bescheiden uitbreiding en gelegenheid om jonge ZZP’ers op hun eigen voorwaarden te verwelkomen en ondersteunen in hun beroepspraktijk. Niet als investeringsobject van een individu, maar als stabiele basis voor een klein maar fijn instituut. Zo verzekeren we het voortbestaan van Badhuis Middelburg als initiatief voor ZZP’er, sector en gemeenschap. Jij kan hieraan bijdragen door geld te investeren in het Nieuwe Badhuis.

Investeringen tot nu toe

€ 450.000
€ 435.000

Bouw mee aan een toekomstbestendig Badhuis

De plannen zijn al lekker concreet! We hebben het oude bedrijfspand van Pluk de Dag op het oog (Korte Geere 20, ca. 280 m²), midden in de stad. Alle ruimte voor werkplekken, vergaderstekken, lekkerbekken bij de lunch én een uitnodigende publieksruimte aan de straatkant – ideaal voor workshops, inloopavonden met vakgenoten of geïnteresseerd publiek en andersoortige ontmoetingen. Ongeveer 95% van de financiering is (d.d. april ’24) al toegezegd. Je kunt nu nog instappen om ons (vanaf bedragen van € 5.000,-) tegen een vergoeding van 5% rente per jaar verder te helpen.

Artist impressie van de entree van Korte Geere 20 gemaakt door Natasha Poposka-de Bats

Hoe werkt het financieel en wat is je rendement?

Je kijkt vast op deze pagina omdat je je betrokken voelt bij het Badhuis, maar als je geld in het badhuis gaat steken, wil je ook weten dat het financieel goed zit én hoe het precies werkt. Inleggen kan vanaf  € 5.000.  Je geld leen je 10 jaar uit tegen een rente van 5% per jaar. Hier onder vind je een rekenmodel waarmee je kunt zien wat een aflossingsvrije lening aan het Badhuis jou financieel oplevert na 10 jaar. Wil je liever een lineaire aflossing? Dat kan ook. Meld je aan als geïnteresseerde via het inschrijfformulier verder naar onder op deze pagina en we zorgen dat je een berekening krijgt voor het bedrag dat je wil gaan investeren.

Bereken je jaarlijkse rente-uitkering

Inlegbedrag: € 20.000

Met een inleg van € 20.000 en een rente van 5,00% ontvang je het eerste jaar € 1000,00 aan rente.

Interesse?

Wil je bijdragen aan de toekomst van het Badhuis? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Dan nemen we contact met je op zodat we de afspraak definitief kunnen maken.

Handig om te weten: We gaan niet over één nacht ijs. Er ligt een gedegen begroting aan onze plannen ten grondslag. Bovendien wordt alles administratief uiteraard tot in de puntjes geregeld, notarieel gedocumenteerd en overzien door Partner Accountants.

AFM

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen

Heb je na het lezen van de rekenmodellen, begroting en achtergrondinformatie nog vragen? Stel ze ons dan vooral. We houden namelijk van betrokken investeerders en leggen onze plannen graag aan je uit. Je kunt ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen.

Een kijkje in het potentiële nieuwe Badhuis

We zijn tamelijk trots op onze plannen en dat delen we graag met jou als potentiële investeerder. Wil je zien wat we van plan zijn? Bekijk de pagina met (3D-)impressies van het nieuwe Badhuis.