background scribble

Crowdfunding nieuwe locatie Badhuis

Het is gelukt. We gaan verhuizen!

Begin 2024 zijn we gestart met onze crowdfundactie om een eigen pand te kopen voor Stichting Badhuis Middelburg. De actie is bijzonder succesvol verlopen en dankzij de (financiële) steun van een fantastische groep mensen zijn we sinds 15 mei 2024 eigenaar van Korte Geere 20. We gaan de locatie verbouwen en zijn van plan eind 2024 naar de nieuwe locatie te verhuizen: een pracht van een pand met 14 werkplekken en een mooie ruimte waar je terechtkunt voor vergaderingen, workshops en lezingen.

De crowdfunding is rond. Waarom is deze pagina nog actief?

De pagina is nog actief omdat we heel trots zijn op het resultaat, én omdat we graag nog 14.000 euro extra via crowdfunding zouden willen binnenhalen om alle verbouwingsplannen te realiseren. Wil je nog mee-investeren en ons voor tien jaar lang een bedrag van minimaal 5.000 euro lenen tegen een rente van 5%, dan ben je van harte welkom om aan te haken bij ons initiatief. Hieronder vind je uitleg over hoe je mee kan doen.

Investeringen tot nu toe

€ 470.000
€ 456.000
Artist impressie van de entree van Korte Geere 20 gemaakt door Natasha Poposka-de Bats

Hoe werkt het financieel en wat is je rendement?

Als je je geld uitleent, wil je ook weten dat het financieel goed zit én hoe het precies werkt. Inleggen kan vanaf € 5.000. Je geld leen je 10 jaar uit tegen een rente van 5% per jaar. Hieronder vind je een rekenmodel waarmee je kunt zien wat een aflossingsvrije lening aan het Badhuis jou financieel oplevert na 10 jaar. De rente-uitkering vindt jaarlijks plaats op 1 januari. Wil je liever een lineaire aflossing? Dat kan ook. Meld je aan als geïnteresseerde via het onderstaande inschrijfformulier en we zorgen dat je een berekening krijgt voor het bedrag dat je wil gaan investeren. Ook eventuele vragen kun je via het formulier aan ons stellen.

Bereken je jaarlijkse rente-uitkering

Inlegbedrag: € 5.000

Met een inleg van € 5.000 en een rente van 5,00% ontvang je het eerste jaar € 250,00 aan rente.

Interesse?

Wil je bijdragen aan de toekomst van het Badhuis? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Dan nemen we contact met je op zodat we de afspraak definitief kunnen maken.

Handig om te weten: We gaan niet over één nacht ijs. Er ligt een gedegen begroting aan onze plannen ten grondslag. Bovendien wordt alles administratief uiteraard tot in de puntjes geregeld, notarieel gedocumenteerd en overzien door Partner Accountants.

AFM

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen

Heb je na het lezen van de rekenmodellen, begroting en achtergrondinformatie nog vragen? Stel ze ons dan vooral. We houden namelijk van betrokken investeerders en leggen onze plannen graag aan je uit. Je kunt ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen.

Een kijkje in het nieuwe Badhuis

We zijn tamelijk trots op onze plannen en dat delen we graag met jou als potentiële investeerder. Wil je zien wat we van plan zijn? Bekijk de pagina met (3D-)impressies van het nieuwe Badhuis.